• Fri fragt ved 500 kr
 • Hurtig levering
 • Miljøvenlige løsninger
 • Professionelle produkter til private

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for private hos CAMRO A/S

Generelle oplysninger

CAMRO A/S
Skrænten 11
9610 Nørager, Danmark
CVR: 26548004
Tlf: +45 60 12 11 44
Mail: Info@camro.dk

Priser

Alle priser på Camro er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Levering

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Prisen afhænger af hvilken leveringsmetode der vælges.

Vores leveringstid typisk 1-3 arbejdsdage, hvis ikke andet er oplyst på vores hjemmeside. Vi vil dog gøre opmærksom på, at leveringstiderne afhænger af, om vi har varen på vores eget lager, eller om vi skal bestille produktet hjem til dig. Derfor er leveringstiden kun vejledende og afhænger af vores leverandørs leveringsdygtighed. Der skal tages forbehold for udsolgte varer hos leverandøren.

Vi informerer altid om restordre, så vidt det er muligt.

Camro benytter sig af GLS og Interfjord. Ordrerne leveres til danske adresser og danske GLS pakkeshops. Har du bestilt levering til en pakkeshop, skal du være opmærksom på, at din ordre kan blive leveret til en anden pakkeshop end den valgte, hvis der ikke er plads ved det valgte sted.
Leveringen anses for at være sket, når fragtmanden har leveret varen på leveringsadressen, og varen er kommet i din besiddelse, altså at varen er overgivet til dig eller til en på dine vegne. Herefter bærer du selv risikoen for skader på produktet. Vores varer leveres på hverdage.

Farligt gods

På shoppen forhandler vi en række varer, som betegnes som farligt gods. Disse varer dækker blandt andet over forskellige typer af gas, spray, væsker, mv. Disse leveres med fragtmand.

Betaling

På Camro kan du betale med Visa, Visa-Dankort, Mastercard og MobilePay. Betalingen bliver først trukket, når varen afsendes fra lageret.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Camro bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fortrydelsesret

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag du modtager varen.
Fortrydelsesretten regnes i hele dage. Falder den sidste dag på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.
På specialfremstillede varer, ydes der kun fortrydelsesret indtil produktionen af disse starter, dog maks. 14 dage.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristens udløb – dvs. senest på 14. dagen efter varens modtagelse, tilbagegive eller tilbagesende varen til Camro. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
For at lette håndteringen anbefaler vi at du benytter vores returformular. Ellers kan du sende en mail til info@camro.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Du skal selv betale de transportomkostninger, der er forbundet med varens tilbagesendelse til Camro. Vi anbefaler at bruge en forsendelse med track ’n trace. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage som da du modtog varen fra os.
Hvis den originale emballage mangler, vil det som regel medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

 • CAMRO A/S
 • Skrænten 11
 • 9610 Nørager
 • Att: Webshop

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet for at lette sagsbehandlingen. 

Klager

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Camro’s kundeservice på mail info@camro.dk eller tlf. 60 12 11 44. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 • Nævnenes Hus
 • Toldboden 2
 • 8800 Viborg
 • naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr