• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

SafeTrap MaxiCatch depot

239,95 kr.
På lager
SKU
700002

SafeTrapTM MaxiCatch depot er et moderne og effektivt depot til bekæmpelse af mus og rotter uden brug af gift. Depotet er indrettet med 1 stk. musefælde og 1 stk. rottefælde, som sikkert og humant afliver uønskede skadedyr. Depotet leveres med 1 stk. søm til monitoreringsblokke samt 2 stk. bifangstsikringer, som forebygger at utilsigtede dyr, f.eks. pindsvin, småfugle og frøer, ikke går i fælderne.

  • Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private
Produktet virker sammen med
Rotte
Mus

SafeTrap MaxiCatch depot er et moderne og effektivt depot til bekæmpelse af mus og rotter uden brug af gift. Depotet er indrettet med 1 stk. musefælde og 1 stk. rottefælde, som sikkert og humant afliver uønskede skadedyr. Depotet leveres med 1 stk. søm til monitoreringsblokke samt 2 stk. bifangstsikringer, som forebygger at utilsigtede dyr, f.eks. pindsvin, småfugle og frøer, ikke går i fælderne.

Låget er udstyret med skrue, så depotet er sikret for børn, kæledyr og uvedkommende. Ved tilsyn af depotet kan låget fjernes helt, så der nemt og enkelt kan fjernes døde skadedyr, genlades fælder, placeres ny lokkemad osv.

Camro ´s depoter er udviklet til det krævende skandinaviske klima med store temperaturudsving og kystnære områder. MaxiCatch depotet består af galvaniseret stål, hvilket sikrer lang levetid og god funktionalitet under alle vejrforhold.

 

Anvendelse

1.    Benyt handsker når depotet håndteres. Ved at formindske dufte fra mennesker vil depotet have bedre effekt på mus og rotter.

2.    Placér depotet hvor mus eller rotter er observeret. Stil depotet langs med væg, mur, i skab eller langs rørføringer. Indgangshullerne skal være i musens eller rottens løberetning.

3.    Anbring lokkemad eller monitoreringsprodukter i fælderne eller i depotet. Benyt f.eks. peanutbutter, rosiner, andre fødevarer, som afgiver dufte eller SafeTrapTM Gnaver-og monitoreringsprodukter.

4.    Aktivér fælderne ved at trække bøjlen tilbage på fælden, til den klikker fast i krogen. Isæt bifangstsikring. Herefter er du klar!

 

Tips og tricks

1.    Fjern eventuelle fødekilder som dyrefoder, fuglefrø og lignende.

2.    Gennemgå bygningen for revner og sprækker. Selv meget små huller i murværk kan være nok til, at mus og rotter kan komme ind.

3.    Hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er mus eller rotter, kan du benytte SafeTrapTM Gnaver Detektor blok PRO. Blokken kan holde sig frisk i op til 3 måneder og afgiver duft. Samtidig virker den som monitorering via gnavemærker i blokken.

 

Forbedr dine chancer for fangst

Benyt SafeTrap Gnaver- og monitoreringsprodukter. Hvert enkelt produkt har særlige egenskaber, der forbedrer chancerne for fangst.

SafeTrap

-Fælde- og depotspray 30ml

-Gnaver Detektor blok PRO - Mod rotter og mus

-Gnaver Gel PRO 25 gr - Mod rotter og mus

-Gnaver Tablet PRO (x12) - Mod rotter og mus

Yderligere information
EAN-nummer 5740008501011
Vægt 2.000000
Effektiv imod Rotte, Mus
Materiale Metal
Producent CAMRO