• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

SafeTrap DualCatch depot

219,95 kr.
På lager
SKU
700003

SafeTrapTM DualCatch depot Mod mus og rotter

SafeTrapTM DualCatch depot er et moderne og effektivt depot til bekæmpelse af mus og rotter uden brug af gift. Depotet er indrettet med 2 stk. musefælder og 1 stk. rottefælde, som sikkert og humant afliver uønskede skadedyr. DualCatch er indrettet med to-kammersystem, som øger fangsteffektiviteten. Depotet leveres med 1 stk. restrictorplate og 2 stk. bifangstsikringer, som forebygger, at utilsigtede dyr, f.eks. pindsvin, småfugle og frøer, ikke går i fælderne.

  • Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private
Produktet virker sammen med
Rotte
Mus

SafeTrap DualCatch depot er et moderne og effektivt depot til bekæmpelse af mus og rotter uden brug af gift. Depotet er indrettet med 2 stk. musefælder og 1 stk. rottefælde, som sikkert og humant afliver uønskede skadedyr. DualCatch er indrettet med to-kammersystem, som øger fangsteffektiviteten. Depotet leveres med 1 stk. restrictorplate og 2 stk. bifangstsikringer, som forebygger, at utilsigtede dyr, f.eks. pindsvin, småfugle og frøer, ikke går i fælderne.

Låget er udstyret med skrue, så depotet er sikret for børn, kæledyr og uvedkommende. Ved tilsyn af depotet kan låget fjernes helt, så der nemt og enkelt kan fjernes døde skadedyr, genlades fælder, placeres ny lokkemad osv.

Camro ´s depoter er udviklet til det krævende skandinaviske klima med store temperaturudsving og kystnære områder. DualCatch depotet består af højkvalitets genbrugsplast og galvaniseret stål, hvilket sikrer lang levetid og god funktionalitet under alle vejrforhold.

 

Anvendelse

1.    Benyt handsker når depotet håndteres. Ved at formindske dufte fra mennesker vil depotet have bedre effekt på mus og rotter.

2.    Placér depotet hvor mus eller rotter er observeret. Stil depotet langs med væg, mur, i skab eller langs rørføringer. Indgangshullerne skal være i musens eller rottens løberetning.

3.    Anbring lokkemad eller monitoreringsprodukter i fælderne eller depotet. Benyt f.eks. peanutbutter, rosiner, andre fødevarer, som afgiver dufte eller SafeTrapTM Gnaver- og monitoreringsprodukter.

4.    Aktivér fælden ved at trække bøjler tilbage på fælden, til den klikker fast i krogen. Isæt bifangstsikring. Hefter er du klar.

 

Tips og tricks

1.    Fjern eventuelle fødekilder som dyrefoder, fuglefrø og lignende.

2.    Gennemgå bygningen for revner og sprækker. Selv meget små huller i murværk kan være nok til, at mus og rotter kan komme ind.

3.    Hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er mus eller rotter, kan du benytte SafeTrapTM Gnaver Detektor blok PRO. Blokken kan holde sig frisk i op til 3 måneder og afgiver duft. Samtidig virker den som monitorering via gnavemærker i blokken.

 

Forbedr dine chancer for fangst

Benyt SafeTrapTM Gnaver- og monitoreringsprodukter. Hvert enkelt produkt har særlige egenskaber, der forbedrer chancerne for fangst.

SafeTrap

-Fælde- og depotspray 30ml

-Gnaver Detektor blok PRO - Mod rotter og mus

-Gnaver Gel PRO 25 gr - Mod rotter og mus

-Gnaver Tablet PRO (x12) - Mod rotter og mus

Yderligere information
EAN-nummer 5740008501035
Vægt 1.000000
Effektiv imod Rotte, Mus
Materiale Metal og plastik
Producent CAMRO