Skadedyrsbekæmpelse på den nemme måde

Når du vil have effektiv skadedyrsbekæmpelse uden alt det besværlige arbejde.

Hurtigt

Simpelt

Effektivt

Sådan fungerer SafeTrapAutomatic

Innovativt design

Med en kombination af lys og luft stimulerer vi musens naturlige adfærd og nysgerrighed til at lokke den i fælden. De indbyggede luftkanaler gør at duften fra lokkemidlet kan trænge ud fra fælden, mens det klare plastik tillader lys at trænge igennem og signalerer at der er fri passage.

Gift? Nej tak

Vi går ind for grøn skadedyrsbekæmpelse og et sundt miljø. Med vores rent mekaniske design, bliver musen aflivet øjeblikkeligt og vi undgår at bruge gift. Ikke nok med at du undgår sekundære forgiftninger af kæledyr og rovdyr, det er også bedre for miljøet.

Sikkerhed fremfor alt

Vi har alle prøvet det. At få fingrene i klemme, mens vi ladte en musefælde.
Det er slut nu. Slut med ømme fingre.

Vores CE-godkendte Safety Shield minimerer risikoen for at børn, kæledyr og uvedkommende stikker hånden op i fælden, men tillader stadig musen fri passage.

Monter Safety Shield

Klik SafeTrapAutomatic på

Og du er kørende

Lad naturen klare oprydningen

Mus og andre gnavere er de rene bakteriebomber og bærer også på smitsomme sygdomme. Med SafeTrapAutomatic falder døde mus ned og ud af fælden, hvorefter artsfæller og rovdyr vil fjerne dem, eller du nemt selv kan gøre det. Hermed minimeres håndteringen af døde mus og du undgår smitsomme sygdomme og bakterier.

I en travl og stresset hverdag, ligger tjek af musefælder langt nede på listen.

Det vil vi gøre noget ved.

Med automatisk genladning og 25 skud i gaspatronen betyder at du ikke skal ud og sætte fælden hver gang der er gået noget i den. Det klarer den helt selv. Ikke nok med at det sparer dig tid i dagligdagen, det er også én ting mindre du skal bekymre dig om.

Indbygget tæller med NFC-chip

SafeTrapAutomatic registrer automatisk hver gang fælden er blevet udløst. Med den medfølgende app, kan du aflæse fælden med din telefon og få indblik i din fælde. Følg med i hvor mange gange fælden er blevet udløst, hvornår du sidst har skiftet CO2-patron og meget mere.

App og stort online-univers

Vi vil give jer de bedste forudsætninger for at lykkedes med skadedyrsbekæmpelsen. Udover vores app, arbejder vi også på et stort online-univers, hvor du kan følge med i skadedyrsbekæmpelsen online. Udvides løbende med nye features.

Dansk kvalitet

Udviklet, designet og produceret i Danmark. For hver fælde du køber, støtter du lokale arbejdspladser.
Køb nu Er du erhvervskunde eller professionel skadedyrsbekæmper? Klik her