• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

Myg

Myggen er en fast gæst i det danske sommerland. Dog en gæst de fleste af os er trætte af og ville ønske vi kunne undgå. Her hos CAMRO tilbyder vi effektive myggesprays og andre midler til at bekæmpe myg.

Filtrer efter
Filtrer efter
Længde
Producent
Materiale
Bredde

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Vi kender alle den irriterende summen fra soveværelset, lige inden man er ved at falde i søvn. Og når man vågner næste morgen, er man fuldstændig ædt og det hele klør og svier. Eller når man sidder ude på terrassen og mest af alt føler sig som en myggebuffet.

Heldigvis er der flere måder at bekæmpe myg på. Ligesom med alt andet, er det nemmeste at forebygge, før man står med selve problemet. Fjern derfor stillestående vand, da det er her myggene yngler. Det værende alt lige fra spande, fuglebade, trillebører, osv. Ja, du skal endda også tjekke dine tagrender og sørge for at de er renset, således at vandet kan løbe fra.

Hvad de fleste måske ikke ved, er at det kun er hunmyggen der suger blod. Hun skal nemlig bruge bloddet til sin æglægning.

I Danmark overfører myg heldigvis ikke sygdomme, men rejser du til udlandet, skal du være opmærksom på at visse mygge-arter kan overføre sygdomme såsom malaria, dengue feber og gul feber.

Vil du undgå at blive stukket af myg, kan du iklæde dig lange bukser og trøjer. Bruger du myggespray, skal det smøres på de steder hvor huden er blottet. Brug aldrig en myggespray direkte i ansigtet, smør det istedet ud i hænderne og påfør det i ansigtet.

Hos CAMRO fører vi kun myggemidler der er godkendte i Danmark. Det er din sikkerhed for at midlerne ikke er sundhedsskadelige.