• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

Fluer

Ikke nok med at fluer er irriterende, de er også potentielt farlige. Vores midler mod fluer sikrer en hurtig og effektiv bekæmpelse. Dette hvad enten du foretrækker spray, strimler eller den gode gamle klassiker; fluesmækkeren. Vi har noget for enhver smag.

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden

Vi kender det alle. Man sidder en søndag morgen og forsøger at spise sin ostemad med marmelade i fred, men der er lige dén ene flue, som er ligeså interesseret i maden som du selv er. Og fluesmækkeren er som sædvanlig ikke til at finde, så du ender i stedet med at krølle lokalavisen sammen og give den et dask, kun for at ramme forbi og i stedet vælte kaffekoppen. Så er morgenfreden ligesom spoleret og man er i gang.

For de fleste, er fluer heldigvis ikke et større problem end ovenstående. Det er dog ikke ensbetydende med at man ikke skal tage bekæmpningen af fluer alvorligt. Fluer mæsker sig nemlig også i andre ulækre ting, såsom døde dyr, gødning og andet affald og de risikerer derfor at sprede en række sygdomme, såsom salmonella, E. Coli og kampolybakter. Og ikke nok med det, så lægger de også æg i vores mad.

En enkelt hunflue lever ca. 15-25 dage og i løbet af den tid, når den at lægge ca. 500-1000 æg. Når fluen udklækkes, går der ca. 3 dage, før den er kønsmoden og derefter kan begynde at lægge æg. En infestation af fluer kan derfor hurtigt sprede sig ud af kontrol, såfremt man ikke er opmærksom på det og sørger for at bekæmpe fluerne.

Der findes heldigvis flere forskellige måder at bekæmpe fluer på.

Første skridt handler altid om at begrænse deres adgang til føde og hvor de kan komme ind henne. Det nytter ikke noget at bekæmpe fluer indenfor, hvis der er direkte adgang udefra. Her vil et fluenet være en mulig løsning der stadig tillader en at lufte ud, men som holder fluerne og andre insekter udenfor.

Ligeledes giver det heller ikke meget nytte, hvis madvarerne står fremme unødvendigt, eller det flyder med madaffald som fluerne kan leve af, så sørg for at få dette fjernet.

Når dette er ordnet, kan man vælge at bekæmpe dem enten med spray eller med limstrimler. Enten udtrækkelige spiraler man hænger op i loftet eller plader man placerer i vindueskarme og andre steder.

Og skulle alt andet fejle, har man heldigvis stadigvæk sin gode, gamle, trofaste fluesmækker.