Skadedyrsbekæmpelse

på den grønne måde

Bekæmp gnavere med CAMRO SAFEBOX

 

Hvorfor ikke gøre skadedyrsbekæmpelse til et plus for naturen. A24 Safbox med Goodnature systemet lokker mus, rotter og mindre mårdyr i en fælde, hvor de aflives humant med en gaspatron. Det døde dyr kan derefter gøre gavn for naturens andre dyr, som rovfugle.

miljøvenlig skadyrsbekæmpelse
rottespærre skadedyrsbekæmpelse

Det miljørigtige alternativ

Rottespærre Thiim SAFE Sewer er et økonomisk attraktivt alternativ til skadedyrsbekæmpelse som forhindrer rotter i at trænge ind i kloaker.

En løsning som er nem at montere, og VA-godkendt miljørigtig skadedyrsbekæmpelse.

Flyvende skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse af flyvende insekter uden brug af gift, til ophæng i haven. Her bruges lokkemiddel som frugt, juice eller andre søde sager. Husk dog på at hvepse er nyttedyr, så bekæmpelse af dem, bør kun foregå på steder hvor de er til stor gene.

 

Når først du er plaget af skadedyr, kan det være en stor frist at benytte den giftige løsning, men vi har mange gode løsninger på skadedyrsbekæmpelse hvor du kan vælge den miljøvenlige udvej.

Skadedyrsbekæmpelse uden brug af gift er skånsomt overfor rovdyr og fugle som lever af rotter og mus. Samtidig skånes jord og vandafløb fra forurening.

hvepsefælde

Regler for skadedyrsbekæmpelse

Som privat grundejer må du frit lave skadedyrsbekæmpelse med smækfælder og fælder til levende fangst uden gift.

Er der brug for bekæmpelse af rotter når antallet er for stort, bør bopælskommunen kontaktes. Regler og vejledninger findes hos Miljøstyrelsen her.

Har du spørgsmål om skadedyrsbekæmpelse, så finder du vores kontaktinformationer i bunden af siden og på kontaktsiden her.