SAFE Pest Defence

CAMRO er etableret i 2002 af nuværende CEO Kurt Sørensen, med opstart i en renoveret landejendom i hjertet af Himmerland. 

camro værksted
HISTORIE

CAMRO har fra den spæde opstart haft et solidt kundeunderlag i egne kvalitets produkter til bla. Landbrug og industrien. Allerede i 2003 gik CAMRO ind i at producere produkter til skadedyrsbranchen.

Under finanskrisen faldt stort set al produktion til landbrugsdelen væk, og vi satsede hårdt på at videreudvikle produkter til skadedyrs området. Fra 2012 og frem til 2016 flyttede vi virksomheden fra landejendommen ind til et industriområde i Nørager, hvor vi holder til i dag, og har nogle indtil videre fremtids sikrede rammer. Gennem flere år opbyggede vi et solidt fundament af produkter og kunder i skadedyrsbranchen samt indenfor underleverandørområdet, især på tyndplade og støbt plast.

I 2018 delte vi CAMRO op i 2 hovedområder; CAMRO SAFE Pest Defence, som skal være total leverandør af primært sikre produkter til skadedyrs branchen, samt CAMRO Innovative Plastic and Steel Designs, som er underleverandør til dansk industri, primært på; tele-data, køkkenbranche, specielle skadedyrsløsninger, byggebranchen, butiks inventar, mfl.

Ligeledes kom Torben Villadsen med som partner hos CAMRO i 2018, og har med sit store branche viden, hovedansvaret omkring opbygningen af hele vores total leverandør koncept til skadedyrs branchen.

VISION

CAMRO’s vision er at blive Markeds ledende på sikre og innovative produkter til hele skadedyrs området, samt at videreudvikle allerede eksisterende IP-rettigheder indenfor området, således at CAMRO står som en af de førende producenter af produkter som er sikre i brug, både hvad angår mennesker og husdyr, samt minimering af bifangster, kraftigt reducere uønskede arters adgang til gift, samt produkter til human aflivning i mekaniske fælde systemer.

Vi ønsker at skabe os en markant position på produkter til både den professionelle skadedyrs bekæmper, samt udvikle et sortiment af produkter til Home and Garten området til brug af private.

Vi ønsker at opbygge et netværk af forhandlere i hele EU på produkter til skadedyrs bekæmpelse.