• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

Musefælder

Gode og effektive musefælder, som også bruges af de professionelle.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Det er specielt om efteråret og vinteren, at musen begynder at trænge indenfor. Føden bliver knap og temperaturen falder. Og hvad er så mere oplagt, end et dejligt opvarmet hus, med masser af mad og gemmesteder?

Mus foretrækker frø og kornprodukter, men holder sig ikke tilbage med at spise andre fødevareemner. Derfor kan den i princippet betragtes som altædende.

I deres jagt på føde og redematerialer, gnaver mus i stort set alt, lige med undtagelse af metal og sten. Derfor kan de over tid anrette betragtelige skader, når de gnaver sig igennem isolering, møbler og i værste fald, el-installationer. Sidstnævnte kan endda forårsage kortslutning og brand.

Det nemmeste er selvfølgelig at holde musene ude af boligen, men selv dette kan vise sig være en svær opgave. Mus kan nemlig komme ind stort set overalt. De er dygtige klatrere og kan klemme sig igennem åbninger på blot 7 mm. Derfor kræver det at man får lukket stort set alle revner, sprækker og huller til. Noget der i praksis kan være mere eller mindre umuligt at gøre. Men fokuserer man på de mest oplagte steder, fx ventilationsåbninger, ødelagte ruder, huller i døre og deslige, så kommer man langt.

Er musen først indenfor, handler det om at bekæmpe den hurtigst muligt. Ligesom rotter, kan mus formere sig eksplosivt. Derfor er det bedre med mange fælder i få dage, end få fælder i mange dage.

Heldigvis er mus nysgerrige af natur og man vil derfor opleve at de hurtigt går i fælderne, hvis de er rigtigt placerede. Har man efter nogle dage ikke haft held med at fange noget, kan det anbefales at flytte fælderne. Husk selvfølgelig at bruge et tiltrækningsmiddel for bedst mulig effekt.