• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

Gnavere

Problemer med rotter eller mus? Vi har løsningen på dine problemer. Vi sælger nemlig gennemtestede kvalitetsprodukter der bruges af de professionelle skadedyrsbekæmpere.

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side
Faldende orden

Har du mus eller rotter indenfor hjemmet, skal der gøres en indsats for at slippe af med dem. Ellers risikerer du skader på bygninger, inventar, fødevarer og el-installationer, samt kan risikere at blive smittet med en række alvorlige og smitsomme sygdomme.

Heldigvis holder gnaverne sig som regel udenfor, men specielt om efteråret og vinteren, hvor temperaturen falder og føden bliver knap, begynder de at søge indenfor.

Her kan du komme dem i forkøbet, ved at sikre dig at din ejendom og kloaksystem er i fornuftig stand og at div. revner, sprækker og rør er lukket til.

Vil du bekæmpe rotter og mus, er det altid bedst at bruge mange fælder i en kort periode, fremfor få fælder i en længere periode. Jo flere fælder, desto større er chancen for at de går i.

Vi sælger de samme produkter og midler, som de professionelle skadedyrsbekæmpere også bruger. Hermed er du sikker på at få nogle gennemtestede produkter af god kvalitet, som vi ved der virker.