• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

Depoter og stationer

Øg effektiviteten af dine fælder med vores depoter og stationer.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Vil du undgå at andre dyr går i dine fælder, er det en fordel at bruge vores depoter og stationer. Hermed sikrer du dig, at hunden eller katten ikke ved et uheld får potten i klemme. 

En anden fordel, er at det monitoreringsmiddel og tiltrækningsmiddel du bruger, bliver holdt tørt. Hermed holder det længere og bevarer sin effektivitet over en længere periode, fremfor hvis det stod ude i det fri.

Specielt mus er nysgerrige af natur og derfor vil de undersøge et depot, såfremt du stiller det frem. Rotter er til gengæld noget mere forsigtige og her vil en tilvænningsperiode være på sin plads. Det vil sige at du stiller depotet frem, uden at lade fælderne, hvorved gnaverne kan vænne sig til den og finde ud af at den ikke er farlig. Efter en uge eller to, kan du lade fælderne og dermed fange dem.

Alle vores depoter er fremstillet i kvalitetsmaterialer og bruges i dag i professionelt brug i stort antal. Din garanti for at du får et kvalitetsprodukt, som vi ved virker. Vi sælger nemlig ikke noget vi ikke selv kan stå inde for, eller som vi ikke selv ville bruge.

Uanset om du leder efter depoter og stationer til mus og rotter i plastic eller metal, så har vi et bredt udvalg.