• Fri fragt ved 500 kr
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Professionelle produkter til private

Andre dyr

Ikke alt skadedyrsbekæmpelse drejer sig om mus og rotter. Der er også mange andre dyr i de danske hjem og haver, som er uønskede. Det værende alt lige fra muldvarper og mosegrise, til fugle, snegle og alt derimellem.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Her finder du produkter vedr. de dyr som ikke nødvendigvis passer ind i de andre kategorier. Vi indrømmer gerne, at bekæmpelse af mus og rotter udgør en stor del af den "normale" skadedyrsbekæmpelse, men der findes også en lang række andre dyr, som man bekæmper.

Et godt eksempel er sneglen. Ikke fordi den er specielt farlig eller laver store skader, men det er drøn-ærgeligt, når man får snegle i køkkenhaven og de spiser alt salaten og alle jordbærerne.

Fugle kan også være til gene, specielt duer og måger. Har et duepar først slået sig ned, kan de være svære at slippe af med igen. Og bor du inde i byen, ved du hvor irriterende og stor en gene måger kan være.

Muldvarpen og mosegrisen kan til gengæld hurtigt skabe ravage i græsplænen og køkkenhaven og man vil derfor også bekæmpe disse, selvom de ellers ikke er farlige for os mennesker.