Om Os

Home Om Os

CAMRO Innovative Plastic and Steel Designs

CAMRO er etableret i 2002 af nuværende CEO Kurt Sørensen, med opstart i en renoveret landejendom i hjertet af Himmerland. 

Camro_MG_2572_LOW-1024x682
HISTORIE

CAMRO har fra den spæde opstart haft et solidt kundeunderlag i egne kvalitets produkter til bla. Landbrug og industrien. Allerede i 2003 gik CAMRO ind i at producere produkter til skadedyrsbranchen.

Under finanskrisen faldt stort set al produktion til landbrugsdelen væk, og vi satsede hårdt på at videreudvikle produkter til skadedyrs området. Fra 2012 og frem til 2016 flyttede vi virksomheden fra landejendommen ind til et industriområde i Nørager, hvor vi holder til i dag, og har nogle indtil videre fremtids sikrede rammer. Gennem flere år opbyggede vi et solidt fundament af produkter og kunder i skadedyrsbranchen samt indenfor underleverandørområdet, især på tyndplade og støbt plast.

I 2018 delte vi CAMRO op i 2 hovedområder; CAMRO SAFE Pest Defence, som skal være total leverandør af primært sikre produkter til skadedyrs branchen, samt CAMRO Innovative Plastic and Steel Designs, som er underleverandør til dansk industri, primært på; tele-data, køkkenbranche, specielle skadedyrsløsninger, byggebranchen, butiks inventar, mfl.

Ligeledes kom Torben Villadsen med som partner hos CAMRO i 2018, og har med sit store branche viden, hovedansvaret omkring opbygningen af hele vores total leverandør koncept til skadedyrs branchen.

VISION

CAMRO´s vision er at stå som en stærk udviklings partner, og leverandør at produkter til dansk industri, primært indenfor tyndplade, plastproduktion samt montage og test, til industrikunder i et bredt spekter.

Vi ønsker at bidrage til at videreudvikle vore kunders produkter, således at vi sammen kan højne kvalitet og produktivitet på vore kunders produkt palette, via et stort netværk af leverandører, samt et højt automatiseret produktionsudstyr hos CAMRO.

CAMRO ønsker at videreudvikle og yderligere automatisere vores egen produktion, således at vi kan producere på vore fuldaut. celler i døgndrift, og derved holde hovedproduktion og arbejdspladser i Danmark, med deraf følgende hurtig levering og sikker kvalitet.