Innovative Plastic and Steel Designs

CAMRO´s vision er at stå som en stærk udviklings partner, og leverandør at produkter til dansk industri, primært indenfor tyndplade, plastproduktion samt montage og test, til industrikunder i et bredt spekter. Vi ønsker at bidrage til at videreudvikle vore kunders produkter, således at vi sammen kan højne kvalitet og produktivitet på vore kunders produkt palette, via et stort netværk af leverandører, samt et højt automatiseret produktionsudstyr hos CAMRO.

Vi ønsker at videreudvikle og yderligere automatisere vores egen produktion, således at vi kan producere på vore fuldaut. celler i døgndrift, og derved holde hovedproduktion og arbejdspladser i Danmark, med deraf følgende hurtig levering og sikker kvalitet.

PRODUKTER

CAMROs innovative løsninger

image-box

Jetdyse ø1000 er udviklet af CAMRO i samarbejde med kunden, for at fjerne en dyr og besværlig valse og svejseproces.

CAMROs underleverandør produktion fører vi også en vifte af egne produkter

Alle produkter fra CAMRO's produktion er kendetegnet ved:

Kvaltiets råvarer

CAMRO har kva sit store pladeforbrug, specificeret alt råvare som kommer ind hos CAMRO hos bla. IB Andresen industri, som forsyner CAMRO med valsning af stålplader
CAMRO kan tilbyde produktion i certificat materiale m.m.

Automatisering

CAMRO producerer på egen fabrik i Nørager (DK) og sikrer at kvaliteten er i top, ved hjælp af højt automatiseret og overvåget produktions udstyr, som er medvirkende til at holde produktion og arbejdspladser i Danmark, så vidt det overhovedet er muligt.

Miljøvenlig

CAMRO producerer under konstant hensyntagen til miljøet, energiforbrug og genanvendelse af råvarer.

Lang levetid

CAMROs industriprodukter er produceret til lang levetid

Vores kunder siger...